Aziz Altıpınar Ortaokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, dünyanın her yerinde bilgi, beceri ve üstün karakteri ile örnek bireyler yetiştirmek istiyoruz.

Misyon: Öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, mesleki donanımlarını, kendi istek ve kabiliyetlerini de dikkate alarak çağın gerekleri doğrultusunda şekillendirerek kendine güvenen sorumluluk sahibi, yeniliklere ayak uydurabilen, vatanını ve milletini seven, bilgili, mesleki anlamda yetişmiş, mesleğiyle ilgili teknik donanıma sahip, sektörün ihtiyaçlarını karşılayabilen kalifiye insan gücü olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://azizaltinpinarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yakupabdal Mahallesi Küme Evler No2 Çankaya/Ankara

Yerleşim Yeri - Yakupabdal Mahallesi Küme Evleri No: 2 Çankaya/ANKARA

Adres - Yakupabdal Mahallesi Küme Evler No2 Çankaya/Ankara

Ulaşım Toplu taşıma ile ulaşım: Kalkış noktası Ulus olan 336 numaralı Yakup Abdal otobüsleri ile ve dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kızılay´a ve Ulus´a yaklaşık 17 km uzaklıktadır